algemene voorwaarden

De verkoper

De webwinkel www.lux-treasures.be bevindt zich
Vrijheid 66 2320 Hoogstraten, België.
Ondernemings & BTW nummer: BE 0719325175
e-mail: info@lux-treasures.com

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Www.lux-treasures.be kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke technische, invoer-, zet-, of drukfouten.

De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van de BPost.
En zijn afhankelijk van de grote en het gewicht van het artikel.

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.
Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel of de benodigde onderdelen zijn niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

Betaling

www.lux-treasures.be werkt voor een veilige betaalomgeving samen met partner Mollie.
Dit betaalplatform is geïntegreerd in de Www.lux-treasures.be webshop.
Betaling kan gebeuren via creditcard betaling (Visa of Mastercard), via Bancontact/Mister Cash of via online banking. Meer informatie over Mollie kan je vinden op www.mollie.be.
Een betaling met kredietkaart (Visa of Mastercard) is kosteloos voor de klant en snel. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden.
Er kan eveneens worden betaald door middel van een Bancontact of Mister Cash kaart. Je wordt vanaf onze site doorverwezen naar de site van Mollie, waar je je gegevens kan ingeven. De som wordt meteen van je rekening afgehaald en Www.lux-treasures.be kan meteen beginnen met je pakje verzendklaar te maken.

Levering

www.lux-treasures.be probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. www.lux-treasures.be kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.
De Koper bezorgt aan Www.lux-treasures.be het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.
In geval van niet-levering van de goederen dient men een klacht in te dienen binnen de 8 dagen.
Zoniet, kan Lux-treasures.com niet verantwoordelijk gesteld worden voor het verlies.

Leveringstermijn

Voor België: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje via Bpost, PostNL of DPD 

Garantie

De wettelijke garantie zijn van toepassing op de artikelen.

Afzien van je aankoop

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en in de originele ongeopende verpakking te zitten. Er wordt een verwerkingskost van 5% voorzien op het artikel.

Diversen

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.

Bestellen bij www.lux-treasures.be vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Www.lux-treasures.be gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen, en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden, in zoverre dat je voor dit laatste je akkoord hebt gegeven tijdens het bestelling proces. Je hebt ook steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden.
Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek (info@treasures.be.be) zal www.lux-treasures.be je gegevens uit onze database verwijderen.