concept store

Christmas Show 2021

Eigenaars decoratiezaak Lux-Treasures bouwen privéwoning om tot spectaculaire kerstwinkel: “We willen kerstversiering verkopen voor elk budget”

Of het nog te vroeg is om de kerstboom te zetten, cadeautjes in te pakken en lampjes op te hangen? Als het van Jens Gevers en zijn vriend Tim Hellings afhangt niet: zij hebben het kerstseizoen dit weekend feestelijk ingezet. De weddingplanners openden in maart dit jaar een decoratiezaak op de Vrijheid, omdat corona hun volle agenda met huwelijken had geleegd. Behalve allerlei decoratie en interieurspullen, verkopen ze bij Lux-Treasures ook een groot assortiment aan Disney-artikelen. Nu komt daar dus ook kerstversiering bij, al is dat helemaal geen verrassing.

“Nog voor we onze zaak op de Vrijheid hadden opgestart, waren we in december vorig jaar al begonnen met een webshop voor kerstartikelen. Corona had ervoor gezorgd dat alle huwelijken waar we mee bezig waren, uitgesteld werden, dus konden we niet blijven stilzitten. Impulsief beslisten we half november nog om een webshop te beginnen voor kerstspullen en dat draaide enorm goed. Een fysieke winkel opstarten, wilden we daarom sowieso doen. Dat gebeurde uiteindelijk al in maart.”

Huis niet meer herkenbaar

Nu de zomer helemaal voorbij is en de winter al bijna voor de deur staat, kunnen de ondernemers voort met hun kerstsucces. “De mensen die al bij ons geweest zijn, weten dat we een vrij kleine winkel hebben. Dat is nu verleden tijd. We hebben voor deze kersteditie ook onze privé aangepast en mee in de strijd gegooid. Onze eigen woonkamer, keuken, veranda, en tuin zijn nu ook deel van de zaak. Ons huis is niet meer herkenbaar, omdat we gewerkt hebben met een pipe and drape-systeem. Aan de muren hangen zwarte doeken, waardoor je niets meer van het meubilair of het huis ziet.”

“De hele 150 vierkante meter staat nu vol met allerlei kerstdecoratie. Zo hebben we bijvoorbeeld meer dan twintig gedecoreerde bomen, allemaal in een ander thema. Ons doel is om kerstdecoratie te verkopen voor elk budget.  En Disney-artikelen worden uiteraard ook niet vergeten”, gaat Jens voort.

De kerstwinkel van Lux-Treasures blijft nog tot januari. 

Welcome to our home

Bezoek onze concept store te Hoogstraten voor een persoonlijke service & advies.

Heeft u iets specifiek op het oog of net niet?
Wij helpen u graag verder.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen of langs te komen in onze shop.

Lux Treasures is een officiële verdeler van:

 
 
 

Jens

Jens Gevers
Lux-Treasures